Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/78/1004778/multiweb.be/public_html/db_connect.php on line 5 Multiweb: Webdevelopment & Webdesign

Services. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Ontwikkelen van een website

Indien u geïnteresseerd bent kan er een vrijblijvende afspraak gemaakt worden om de ontwikkeling van de website te bespreken. Daarna wordt er een eerste ontwerp gemaakt, waarbij U via een testlink de ontwikkeling kan volgen. Tijdens deze fase kan er steeds rekening gehouden worden met uw wensen. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp kan de website online worden gezet.

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte

Technisch

Onze websites worden gemaakt met een combinatie van technieken: html, css, javascript, flash (animaties), php, MySQL en andere. Momenteel volgen we hierbij de nieuwe ontwikkelingen op gebied van het zgn. "2.0 webdesign".

Hosting

Voor een website hebt u ook een domeinnaam en webruimte nodig, waar uw website opgezet wordt om ze bereikbaar te maken via internet. U kan zelf een hostingfirma kiezen, of u kan deze hosting via mij regelen. Voor een kleine, middelgrote tot grote website bedraagt de prijs dan 45, 60 tot respectievelijk 80 euro per jaar, domeinnaam inbegrepen.

Onderhoud van de website

Het is belangrijk dat een website onderhouden wordt zodat bezoekers merken dat ze up-to-date blijft. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden:

  • U onderhoudt Uw website zelf via een "Content management system" (CMS). In dit geval gaat het over eenmalige kosten bij de implementatie van dit systeem. De prijs is afhankelijk van de gewenste functionaliteit. Het CMS-systeem is gebruiksvriendelijk en veronderstellen geen kennis van html of andere technieken.
  • U laat het door ons doen en betaalt naargelang de hoeveelheid werk. Kleine updates die slechts enkele minuten in beslag nemen doen we gratis.

Referenties

Multiweb is gespecialiseerd in websites, affiches en andere grafische ontwerpen. Hier kan je een aantal van onze projecten bekijken.

Toon alle projecten
MULTIWEB -