Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/78/1004778/multiweb.be/public_html/db_connect.php on line 5 Multiweb: Webdevelopment & Webdesign

About. Multiweb is een professioneel webbureau.

Jan De Laet - Zaakvoerder

Multiweb is een webbureau dat opgericht is geweest in het najaar van 2011. Ikzelf ben een webdeveloper en webdesigner woonachtig in Denderwindeke waar ons bedrijf is gevestigd. Wij zijn een jong bedrijf dat enthousiast en gepassioneerd is in hetgeen we het beste kunnen. Wij maken zuivere, hoog kwalitatieve ontwerpen voor onze klanten hun webpagina's en grafisch ontwerpen.

"Alles is begonnen toen ik tijdens mijn opleiding een eindwerk over een softwareprogramma wou maken waarmee ik mijn web-kennis wou uitbreiden. Door vele boeken te lezen, is alles heel goed uitgedraaid waardoor ik vanaf dan de smaak volledig te pakken had. Sindsdien heb ik me nog verder uitgebreid met de nieuwste technieken. Door de toename van projecten waren we genoodzaakt om MULTIWEB op te richten en uit te breiden."

Webtalen zoals PHP, JQUERY, AJAX,... zijn ons zeker en vast niet onbekend en hierdoor kunnen we praktisch alles programmeren wat u maar wenst. Daarom leveren we meestal ook site's af met een naar de hand gezet CMS-systeem waardoor u zelf uw eigen website kan aanpassen op een gebruiksvriendelijke manier.

Om een kwalitatief resultaat te garanderen, werken we ook met gevorderde software zoals Photoshop, Illustrator, Dreamweaver en InDesign.

Referenties

Multiweb is gespecialiseerd in websites, affiches en andere grafische ontwerpen. Hier kan je een aantal van onze projecten bekijken.

Toon alle projecten
MULTIWEB -